O nama

U periodu velikog zamaha i opsteg prosperiteta "velike privrede" na ovom podrucju, samo dalekovidi su mogli da predvide buduca dogadjanja i velike potrese. Samo uljuljkani trenutnim blagostanjem su mogli da shvate da iskljucivo ogromno odricanje i potpuno angazovanje celokupnog "coveka" u malim proizvodnim pogonima mogu da obezbede ekonomsku stabilnost i sigurnost.

Poveden takvim iskustvom, Radoslav Vukasinovic, se odlucuje da napusti "mirnu luku" uobicajenog, monotonog provodjenja radnog veka u "velikoj firmi" i osniva samostalnu zanatsku radnju "Elektron Twiggy" 1982. godine.

Prve godine, firma se uspesno bavi odrzavanjem liftova. Stalno komuniciranje sa okruzenjem navodi vlasnika "Elektron Twiggy"-ja da vrlo brzo promeni delatnost, tako da se vec 1989. godine prestruktuira u radnju za proizvodnju slamcica za sve vrste sokova.

-1985. godine pravilna poslovna politika donosi dobre rezultate kroz povecanje obima proizvodnje sto uslovljava petostruko povecanje radne snage.

-1990. godine "Elektron-Twiggy" kao svaka ozbiljna firma zna da je stratesko planiranje uslov bez presedana za opstanak na trzistu. Stoga predvidjanje buducnosti ne radi kao "gledanje u karte" vec kao jednu od najvaznijih funkcija menadzmenta gde je izlazak u svet prva opcija. Iz tog razloga se 1990. god. nabavlja kompletna automatska linija za izradu slamcica.

-1994. godine osvaja se nov proizvod - Slamcica za sve sokove sa kolenom za cije se potrebe uvozi nova masina specijalizovana za izradu kolena.

-1995. godine pracenjem svetskih trendova uslovilo je i nabavku masine za izradu zglobova na slamcicama za sve napitke.

-1997. godine obnavlja se vozni park pa se u tu svrhu nabavlja novo dostavno vozilo za transport proizvoda.

-1999. godine zavrsena je i useljena nova poslovna zgrada velicine 300 m2 gde je proces proizvodnje u potpunosti zaokruzen.

Firma "Elektron-Twiggy" od samog pocetka razvija nove i usavrsava postojece proizvode kako u kvalitetu tako i u dizajnu.

Svi proizvodjaci sokova se snadbevaju preko firme "Elektron-Twiggy" ili preko firmi koje vrse pakovanja proizvoda.

Plasman se vrsi preko trgovackih kuca sirom zemlje i inostranstva.

Pored postojecih proizvoda firma razvija tehnologiju za proizvodnju specijalnih slamki za jogurt ciji je pocetak proizvodnje pokrenut sredinom 2000.-te godine.

SZTR "Elektron Twiggy"

Adresa: Radisava Katanića br.5

32300 Gornji Milanovac

Tel/Fax:

  • (032) 717-127,
  • (032) 700-131,
  • (032) 720 241,
  • (032) 720 242,
  • (032) 720 243

Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli "> Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli